Met ingang van 1 januari 2017 verandert het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging voor Criminologie. Het nieuwe NVC-lidmaatschap is niet meer automatisch gekoppeld aan een abonnement op het Tijdschrift voor Criminologie. Tegelijkertijd wordt de contributie aanzienlijk lager dan u gewend bent – voor € 30 bent u een heel jaar lid van de Nederlandse Vereniging voor Criminologie.

Als u lid wordt betekent dit het volgende. NVC organiseert voor haar leden jaarlijks een groot congres en informeert u via de nieuwsbrief De Criminoloog en via de website over ontwikkelingen in de Nederlandse Criminologie. Samen met haar divisies organiseert NVC met regelmaat een studiemiddag waarin gevarieerde criminologische onderwerpen centraal staan. Tevens ontvangt u als NVC-lid een fikse korting op het jaarlijkse congres.

Daarnaast ontvangt u als NVC-lid bij Boom Criminologie per 1 januari 2017 een korting van ruim 20 procent op een abonnement op Tijdschrift voor Criminologie en een korting van 20 procent op de reguliere abonnementsprijzen van Tijdschrift over Cultuur en Criminaliteit, Tijdschrift voor Herstelrecht, Tijdschrift voor Veiligheid, Justitiële verkenningen en PROCES. Als u als NVC-lid een abonnement wilt nemen op een van bovengenoemde tijdschriften, kunt u mailen naar info@boomdenhaag.nl. Ten slotte biedt Boom Criminologie NVC-leden per 1 juni 2017 een korting aan van 20 procent op de boekuitgaven op de website www.boomcriminologie.nl.

Voor aio’s en studenten gelden aangepaste tarieven.

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven voor het NVC Lidmaatschap Normaal.

Klik hier om u in te schrijven voor het NVC Lidmaatschap AIO.

Klik hier om u in te schrijven voor het NVC Lidmaatschap Student.

Na het klikken op de link wordt u doorgestuurd naar onze betaalpartner Chargebee. U kunt hier uw gegevens invullen en kiezen voor een automatische incasso per bank (SEPA optie) of creditcard. Bij problemen met de inschrijving kunt u contact opnemen met info@criminologie.nl.

Opzeggen
Het lidmaatschap geldt voor één kalenderjaar, en het lidmaatschap voor een komend jaar opzeggen dient dan ook uiterlijk in december te gebeuren. Het lidmaatschap opzeggen kan door een email te sturen naar info@criminologie.nl .